Söndag...

Hej Hej!
Har inte uppdaterat min blogg på ett tag men har haft ganska mycket på jobbet osv. Så har inte riktigt haft tid. Men det har inte hänt så mycket egentligen, började jobba förra veckan igen och det känns helt ok. Jobbigt med slask vädret bara :( Men men det går ju trots allt mot ljusare tider och nu är även älsklingen halva tiden gången på graviditeten.

Igår va vi hemma hos svärmor och hälsade på. Vi fick en jättegod lunch och till middag köpte dom pizza åt oss :D
Sen har ju dom fått tillökning i familjen, dom har skaffat sig en jätte fin Amstaff :D Såååååå himla söt hund!! Måste också skaffa en sån sen när våran unge blivit lite äldre.

Idag va vi hemma hos mina päron med övriga familjen. Känns bra nu när även brorsan kommit hem från Thailand för då är hela familjen samlad igen :) Vi åt som vanligt en massa god mat och satt å pratade lite allmänt bara. Lika trevligt som alltid när man är där.  

Det som känns lite läskigt bara är alla natuskatastrofer hela tiden. Jordbävningen i Chile osv. Det händer ju grejer hela tiden nu känns det som. Går jorden under år 2012 trotts allt ändå kanske. hmmmm.....Vad tror ni???

Nä nu ska jag mysa lite med puppy och hennes urgulliga mage som har börjat växa :D:D:D:D 

Bie!  

första dagen på jobbet

idag började jag jobba igen efter nästan två månaders sjukskrivning. Va faktiskt riktigt skönt om jag ska vara helt ärlig! två månader är lite för lång tid att bara sitta hemma på.

Det blir inte längre inlägg än det här tyvärr, är lite trött efter dagen så ska snart sova.

Bye Bye

alla hjärtans dag

Hej! Hoppas alla haft en kanon fin alla hjärtans dag, för det har iallafall jag haft :D

Vaknade imorse och åt en mysig frukost med älsklingen. Sedan fixade vi lite hemma. Runt kl 14.00 åkte vi och storhandlade och ungefär runt kl 17.00 började vi laga middagen. Medans jag fixade middan så bakade Maria en cheescake :D Fan va gooood den blev!! till middag blev det en supergod hemmalagad potatismos med fläskfilé och en supergod sallad till och självklart en grönpepparsås till :D 

Efter den goda middagen så tittade vi på snabba cash :D en riktigt bra film faktiskt! Nästa helg ska vi försöka kolla på den nya filmen, Farsan. 

Men nu ska jag sova för imorrn börjar jag jobba igen. Ska upp kl 06.45 oooooooooooo tidigt men vad ska man göra. Måste ju jobba liksom. Hej Hej

//Robban 

ännu mer till bebben

Dagarna bara går å går och nu är älsklingen snart halva tiden gången :D Så underbart! Så därför bestämde vi oss för att införskaffa lite fler grejer, så att man betar av sakta men säkert. Idag köpte vi ett jätte fint skötbord plus två fina nappar som lyser i mörkret. Haha :D Så just nu har vi faktiskt en hel del grejer. Känns otroligt bra det! :D Sen så fort vi vet vad det ska bli så blire till å måla barnrummet i dess slutliga färg :D Sen vagnen vi ska få av min mamma och alla möbler till rummet som vi ska få av Marias mamma, sen ere nästan färdigt, bara å vänta på lillen :D:D:D:D:D:D:D

Det var allt för denna skrivning. Ska snart iväg på Marias kusins 16års fest men först blire in i duschen en vända :D

// Robban 

haha kolla munnen :D

här är den fina skapelsen :D

hemma nu

Idag va vi på ultraljud för första gången :D Det va det underbaraste jag varit med om!!! Så himla fint att se våran lilla baby där inne, å han eller hon kommer att få mina läppar iallafall, det såg man. Haha. Allt va kanon med lillen, hjärtat, hjärnan å allt fungerade korrekt, alla mått å så va också bra. Det enda tråkiga var att dom inte kunde se vare va för kön. Men vi har bokat en ny tid i stan för ett nytt ultraljud och sen 23April ska vi på 3D 4D Ultraljud för att få se ungen ordentligt plus att man får en film på 30 min där man får se ungens alla rörelser å så :D Hur som helst så är detta ett mirakel!!! Finns inga ord på hur lycklig jag är!! En underbar sambo som väntar våran lilla baby :D Hehe

Ska fixa lite hemma nu med köket, för på måndag börjar jag jobba igen. Ska eventuellt på ett viktigt möte lite senare men får se om det blir av idag. Hare bra alla! Hej hej

 

ultraljud imorgon :D

Kom nyss hem, vi har varit hos mina föräldrar, brorsan ringde dit oss för att säga hejdå innan han och hans familj åker till Thailand, och så fick vi en god middag som vanligt också. Nästa gång följer förhoppningsvis jag och Maria med :D Skulle inte sitta helt fel nu.

Imorgon var det då dax för det efterlängtade ultraljudet. Då får vi förhoppningsvis reda på om det blir en kille eller tjej, inte för att det spelar någon roll men det skulle vara kul att veta, plus att man kan förbereda lite saker som typ måla rummet, köpa all dess inredning såsom möbler osv, köpa lite kläder till bebben å så :D

// Robban



 

nu e internet igång

äntligen!!! har varit utan internet i två dagar nu. Segt som fan!  

Jag och älskling har precis haft en mysig hemma kväll med massa god mat och så har vi hyrt en komedi :D Tidigare idag så va Marias kompis här med sin baby :D Sååååå söt han e!!!! Sen gick dom och fikade så jag passade på att fixa lite här hemma och i garaget.

Pratade med brorsan tidigare idag och eftersom vi inte kan resa i sommar pga våran lilla baby så ville han bjuda oss till Gotland :D Skulle va trevligt att åka dit med familjen. Om ni inte vet det så är vi tre syskon. Jag, brorsan, syrran och våra underbara föräldrar som ställer upp till 100 procent för oss :D Så därför tänkte jag ställa upp tillbaka och fixa deras kök i sommar, tänkte byta ut det helt å hållet. Eftersom jag gjort det här hemma så vet jag ju nu hur man gör, och nått får man ju tillbaka, vi tre syskon får ärva huset :D :D Så det blir till å snickra i sommar, hehe. 

Nä nu ska jag mysa sönder min underbara gravida fru! älskar henne och skårpan av hela mitt hjärta och jag ska ta hand om dom på bästa möjliga sätt!! 

Bye Bye // Robban







  








hemma hos päronen

Hej Hej!
Sitter här hemma hos päronen! Vi har suttit och snackat lite skit bara om lite allmänt, dom har köpt lite godis här till mig och älskling :D Så det ska vi äta sen när älskling kommer från jobbet, och så har mamma gjort jätte god mat som vi också ska äta sen när hon kommer hem från jobbet :D Längtar efter min lilla sötnos! Magen har börjat växa så nu ser man verkligen att hon e gravid och jag är pappan :D:D:D:D:D:D:D:D:D Såååå kul det ska bli!! 

Va och köpte en alla hjärtans dag present till henne också, tänker inte skriva va det är för hon läser min blogg ibland haha. Men det va två fina grejer som hon kommer bli glad över, avslöjar vad jag köpt efter alla hjärtans dag! :D

Ska åka och hämta henne nu så bye bye, chiao chiao, hejdå,

kan inte sova

Hej alla nattugglor! :D

Jag kan inte sova riktigt ännu, Maria lyckades somna men jag låg där klarvaken å tittade upp i taket..... Idag va vi först hemma under dagen, sen vid kl 17.00 så åkte vi hem till min bror och hans familj. Det va trevligt, dom bjöd på middag och så satt vi å pratade en massa skit fram till ca kl 21.00, sedan åkte vi hem (Hem ljuva hem) :D Vi satt och planerade lite ang studentskivorna, hur man ska arbeta på bästa sätt så det blir så effektivt som möjligt, det e ju skönt att det är min bror för då har man lite att säga till om och man får vara med å planera :D

Apropå ingenting, tråkigt med plusgrader. Tycker det kan vara kallt och snö ett litet tag till, för slask är så värdelöst och tråkigt! Men skönt som fan att det börjar gå mot vår tider, inte så långt kvar nu.

Nu ska jag nog lägga mig och försöka sova annars blire lite tv tittande :D God natt!!! 


Nya köket

För er som inte vet så bytte jag ut köket i våran bostadsrätt i Tyresö på 82kvm med stor härlig ute plats där man kan grilla på somrarna :D Till på köpet har vi två fina toaletter, ena med badkar och den andra med dusch :D Men åter till köket, det blev riktigt bra faktiskt!! Köpte hela köket helt nytt med vitvaror osv, men det va ett jävla jobb ska jag säga, riva ut de gamla osv. Här är lite bilder.

OBS! än är inte köket helt färdigt, saknas lite socklar osv.




  fint när allt är rostfritt :D


Här är den nya luren

nya luren


Lite bilder från Spanien resan :D

stranden var typ 5km lång

vi vandrade på ett jätte stort berg

haha

nice väder och fint vatten :D

Det va riktigt kul i Spanien hemma hos älsklingens släkt. Dom på på en av öarna (Fuerteventura) 10min från Lansarote :D

Jag & Älskling












nice väder...

då vare snökaos igen då, hehe. Fast jag tycker det är mysigt som fan! hellre det än slask och regn.

Vi kom precis hem från centrum, fick ju min nya telefon igår, så idag va vi och köpte ett skyddsfodral till den så den inte blir repig. Kan ju starkt rekommendera den luren (Sony Ericsson Aino) Den slår Satio med hästlängder, inte bara enligt mig utan enligt de flesta tidningar och undersökningar, så riktigt nöjd blev jag. 

Är fortfarande sjukskriven men ska tillbaka till jobbet den 15 februari. Har faktiskt varit riktigt skönt att få vila upp sig, har haft riktigt ont i ryggen och inte mått så bra pga jobbet men nu ere bara ta nya tag igen :D Har ju en grej att se fram emot om man säger så, håller ju på starta upp eget företag www.eventmäklarna.se Kommer bli kul som fan det där! och till den 10Juli är barnet beräknat också :D:D:D Längtar som fan till det också! Ska bli spännande och kul att bli pappa.  

Nu ska jag kolla runt lite på nätet för snart ere dax att börja laga middag och sen kl 19.00 har vi tvättid.

Hare så bra å kul alla därute i snökaoset :D Vi hörs

// Robban 


 



RSS 2.0