sjukt barn....Vad är det för fel på vissa???

Ligger här hemma i soffan och hör min tre månaders bebis ligga och hosta. Ibland håller hostan i sig i flera minuter tills hon spyr, ibland täps näsan igen så att hon inte kan andas. Så här har det hållt på i tre veckor.

Så min tanke är, vad är det för fel på folk egentligen? Hur svårt kan det vara att bara säga "mitt barn är sjukt så kom inte nära" eller typ säga till sitt eget barn att "gå inte nära henne så du inte smittar"

Läste lite på nätet och kom fram till att förkylningar osv smittar mest via handkontakt, alltså inte så mycket via luften. Om man vet att sitt barn är sjukt, varför låta den röra vid andras barn???

Förstår inte. Jag och sambon hade en diskussion om detta och vi båda blir väldigt förvånade över hur människor reagerar. Vissa tar det bra medans andra blir jätte sura.

Jag menar, det är väll självklart att jag som pappa, som älskar mitt barn, som skulle kunna göra vad som helst för henne, frågar omgivningen om dess barn är sjuka. Det är väll självklart????!!!!! Jag tar ju inte mitt barn frivilligt till ett annat sjukt barn som dessutom nyser henne rakt i ansiktet och sedan pillar på hennes händer som min dotter sedan för raka vägen till munnen, eller? Rätta mig om jag har fel.

Vi frågar inte folk om deras barn är sjuka för att vara taskiga, och VI VET att vi inte kan isolera oss från omvärlden. Men för guds skull, låt inte era sjuka barn pilla på vårt friska!!! Det är så enkelt att undvika. jag tycker inte på något sätt att detta är jobbigt men jag LIDER av att se min dotter må såhär, orsakat av klanthet.

Jag gör allt för mitt barn och för att hålla det friskt, och jag har lyckats. Men självklart ska någon annan klantskalle sabba det. Jag och tjejen klär på henne NOGA innan vi går ut, jag bär henne i hennes barnstol när vi ska till bilen för att hålla henne varm trotts att jag har ont i ryggen och stolen väger bly och bilen står parkerad långt från hemmet. Det är de som gör mig mest arg!!!!  


RSS 2.0