ny lur

då har man beställt den nya luren då. blev en Sony Ericsson Aino, riktigt nice! tack morsan hehe. Fick den av morsan ;)

fan va snö det kommit

det går ju knappt att ta sig ur lägenheten så mycket snö det är utanför. hehe...fast jag tycker det är skönt, fint om inte annat, plus att det blir många hemma myskvällar med älsklingen också :D Vi såg nyss en film och mös här hemma. 

Idag på dagen va jag även på gymmet. Skönt att träna lite. Va där nästan 2 timmar.  nu ska vi snart lägga oss, båda är rätt trötta. bye bye

kallt och snö

Hallå allihopa!
Kom hem för två dagar sen till kalla Sverige och snön. Jag och tjejen va hos hennes släkt i två veckor i varma och sköna Spanien (Fuerteventura) Det var två helt underbara veckor med massa sol och värme, längtar faktiskt tillbaka dit, blir nog till att fira årets jul hos dom men det är ju ett tag kvar dit.

Idag hjälpte jag brorsan med hans äldsta unge Jennifer. Jag skjutsade henne till tennis träningen som hon går på och sen på vägen hem så kikade jag in i hans nya festlokal Fellows vid Stureplan, stället börjar faktiskt bli riktigt nice!!

Hinner inte skriva mer för vi tvättar plus att jag fixar lite här i hemmet, har burit ner lite saker till källaren och så. Sen ska jag flytta lite grejer från källaren till garaget som vi numera har :D:D jävligt skönt nu när snön öser ner hehe.

Hare så bra allihopa nu, ska försöka lägga ut lite bilder på våran resa.

Glöm inte kolla in min sida www.eventmäklarna.se

fan va nice!!

det är as nice i Spanien (Fuerteventura) jag bara njuter här! 25 grader och sol. Undrar om man inte ska ta och flytta hit! :D

Idag har vi varit och kollat lite i ett köpcenter, går att jämföra det med kista centrum ungefär, skit fint! Sen åt vi på Burgerking. hehe. Nu sitter vi och kollar på tv för alla e as trötta.

lägger ut bilder på den här underbara resan lite senare :D hare bra alla i Sverige!

22 grader varmt och sol...

Sitter här hemma hos älsklingens släkt i Fuerteventura,en ö vid kanarieöarna :D så jävla nice!! Det är 22 grader varmt på dagarna och svalt å skönt på kvällarna. Idag har vi varit på stranden hela dagen och nu sitter vi å väntar på pizza som bakas här hemma.

Måste ju erkänna att man blir lite sugen på att flytta hit. Det är bra standard, fina hus, varmt året om och nästan typ samma affärer som hemma. såg en H&M, Intersport osv.

Kan ju inte säga annat än att hit kommer jag åka ofta. Riktigt nice ställe som sagt och älsklingens släkt är helt underbar och dom älskar mig med hehe.....Är faktiskt riktigt nöjd, så trist hemma har det blivit, människorna där har blivit som monster fan hehe. Alla tänker bara på pengar, vad man har råd med och inte råd med!!! så trött på det där. FALSKHET kallar jag det. Tråkigt men sant. Nä nu ska jag vara lite social här. För när vi åker till min släkt i Jugoslavien så vill jag att vi är sociala där ;) Hare så nice hemma i -10 mohaha.


lite små pirrigt nu....

då sitter man hemma hos brorsan då, ska sova här för imorrn kl 04.30 ska han skjutsa oss till Arlanda :D för att sedan kl 07.05 åka mot Fuerteventura till Marias släkt. Ska bli riktigt skönt att komma till värmen och komma lite hemifrån, det här blir nog våran sista resa själva, vi blir ju tre sen :D

Men ska försöka sova lite nu så man orkar upp inatt, hehe. Inte för att vi lär kunna somna men måste ju försöka.
Hare så bra alla här i Sverige, hörs å ses den 25e Januari. Bye Bye

//Robban

sitter hos päronen...

Hej Hej!
Sitter här hos föräldrarna i deras varma sköna villa, har släppt av min underbara sambo på jobbet. Hon jobbar och kämpar för vår skull, och vill bara säja att hon är en människa som på denna jord är väldigt svårt att hitta en likvärdig, hon e utan tvivel den bästa tjejen som vandrar på denna jord, så stark! så glad! å så positiv på livet! och det bästa av allt! Nu bär hon på vårt barn!!! :D:D:D :D Bara hennes och mitt, vårt guld som vi skapat tillsammans. hehe. 

Tillbaka till varma villan och päronen.
Vi har suttit här i värmen å pratat lite allmänt och kom fram till en sak som vi undrade över, varför är vissa människor så komplicerade? det har jag länge undrat. Alla människor är födda till att tänka å leva fritt men varför måste vissa vara en så påfrestning för andra. Kan inte bara folk sluta lägga sig i andras liv så mycket och istället tänka på sig själva. Jag lovar er, tänk mindre på det runt omkring er, leta mindre efter fel, så kommer ni må mycket bättre och på så sätt skapa en tillvaro i livet som ni trivs med, kanske till och med lyckas med det ni vill göra. Spela roll ifall grannens gräs är grönare, eller ifall eva tjänar mer pengar än dig, eller ifall nån inte alltid uppfyller dina krav och förväntningar. Lev livet som om det vore din sista dag!!! Livet är för kort för att gå runt och irritera sig på folk. 


Det va allt för idag. Hare bra 

Resan bokad och klar....

Då va resan till Spanien bokad å klar :D På måndag drar vi!! :D Nice det ska bli att komma till värmen. Runt 22 grader med massa sol. Vi ska till Fuerteventura för att vara lite mer exakt, vid Kanarie öarna :D Men men har lite att fixa nu innan resan hare så bra alla i vinterkylan hej hej :P

R ♥ M

mysigt...

jag och älskling åt nyss middag. Det blev kött med pommes och lite sallad, sen till efterrät så bakade vi kanelbullar. Riktigt gott å mysigt :D Det är ju så jäkla kallt ute, 21 minus, burrrrr, Å tiden går ganska fort nu, som jag skrivit förut så ska vi bli föräldrar och lilla skårpan är beräknad till 10Juli, längtar som fan nu!!! Ska bli så jäkla mysigt!!! Älskar er (maria och skårpan) haha. om några veckor ska vi även se va det blir för nått, pojke eller flicka, spelar absolut inge roll faktiskt. nä nu ska jag fortsätta jobba med företaget lite eventmäklarna.se

hare så bra allihopa! hej hej

RSS 2.0