Grymt!


www.eventmäklarna.se / www.eventmäklarna.com

Din Helhetslösning Till Eventet...



målar......

Nu är älskling i vecka 12 och bebisen e nu säkrad haha, så vi passar på att grundmåla barnrummet för att vecka 18 kan man se vare e för kön å då blire till å måla den färgen som det ska va :D kul kul.

å mycket snö hare kommit också, jävligt fint! så en vit jul blev det som vi firade hemma med älsklingen å öppnade massa julklappar. Jag fick allt jag hade önskat mig, en Hugo Boss parfym med deo, fillofax, kallingar, t-shirts, polo tröja, strumpor, kliare till huvet, mjukisar, en jätte fin sten med texten (för evigt) å ett hjärta och sponsring till min mini Laptop som jag ska ha i företaget www.eventmäklarna.se 

ha en god fortsättning alihopa bye bye 

ny design

Hej!
Har suttit i snart tre timmar med vår webdesigner! :D Kolla gärna den nya sidan.
www.dinstudentfest.com 

Hare bra hej hej

Nice helg!!

Hej!
Jag och älskling kom nyss hem från mamma och pappa. Har varit där sen i torsdags. Har varit rikgit mysigt, ätit en massa god mat, lussekatter, badat i deras bubbelpool å pratat en massa skit med mamma :D Sen igår kom syrran förbi med ungarna och dom sov också över där.

Igår bjöd även brorsan mig och tjejen på bio. Det blev den nya filmen New Moon :) Bra film faktiskt!

älskling jobbade fredag, lördag på sitt jobb och då passade jag på att jobba med vårt företag, så nu ligger vi nästan överst på googles hemsida ;) Niiiicee! :D Har även fixat lite med hemsidan!

Nä nu ska jag logga ut från datan, vi håller på å tvättar. Sen ska vi lägga oss å mysa.

Hej Hej allihopa

RSS 2.0