Söndag...

Hej Hej!
Har inte uppdaterat min blogg på ett tag men har haft ganska mycket på jobbet osv. Så har inte riktigt haft tid. Men det har inte hänt så mycket egentligen, började jobba förra veckan igen och det känns helt ok. Jobbigt med slask vädret bara :( Men men det går ju trots allt mot ljusare tider och nu är även älsklingen halva tiden gången på graviditeten.

Igår va vi hemma hos svärmor och hälsade på. Vi fick en jättegod lunch och till middag köpte dom pizza åt oss :D
Sen har ju dom fått tillökning i familjen, dom har skaffat sig en jätte fin Amstaff :D Såååååå himla söt hund!! Måste också skaffa en sån sen när våran unge blivit lite äldre.

Idag va vi hemma hos mina päron med övriga familjen. Känns bra nu när även brorsan kommit hem från Thailand för då är hela familjen samlad igen :) Vi åt som vanligt en massa god mat och satt å pratade lite allmänt bara. Lika trevligt som alltid när man är där.  

Det som känns lite läskigt bara är alla natuskatastrofer hela tiden. Jordbävningen i Chile osv. Det händer ju grejer hela tiden nu känns det som. Går jorden under år 2012 trotts allt ändå kanske. hmmmm.....Vad tror ni???

Nä nu ska jag mysa lite med puppy och hennes urgulliga mage som har börjat växa :D:D:D:D 

Bie!  

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2010-03-03 @ 08:38:54
URL: http://mariavm.blogg.se/
Postat av: Sofiiia

Gooos! :D

2010-03-14 @ 09:37:40
URL: http://sofiafernandez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0